jueves, 8 de noviembre de 2012

Movie Maker

Què és el Movie Maker?

És un programari d'edició de vídeo que ofereix la possibilitat de crear i editar vídeos , i permet posar diferents efectes, títols, audios, crèdits... i desprès una vegada hem finalitzat el vídeo tenim la possibilitat de publicar-los al YouTube, Facebook, Vimeo, SkyDrive... de forma gratuita

A continuació deixo el link de la pàgina web per descarregar el programa: apreteu aqui per descarrgar Movie Maker

Per fer l'explicació més clara us deixo un tutorial en anglès que explica clarament a partir d'un exemple els passos que s'han de seguir per utilitzar aquest programa.

Què hem fet a classe?

A la classe de GITIC el que hem fet avui ha sigut buscar el nostre comunicador en diferents xarxes socials i agafar una entrevista on parli ell que ens sembli interessant. Hem gravat només la veu i la hem convertit en un format mp3. Desprès hem seleccionat diferents imatges del comunicador en el meu cas Albert Om. Hem obert el programa Movie Maker i hem adjuntat les imatges que havíem triat amb la veu de l'entrevista que havíem convertit en mp3.   A continuació hem agafat un vídeo de YouTube que tingui relació amb ell i també l'hem incorporat en el vídeo que estàvem creant amb el Movie Maker. A continuació podreu veure el vídeo que he realitzat jo sobre Albert Om.

 
Reflexió:

Avui a la classe de GITIC hem treballat el programa Movie Maker. Aquest programa ja el coneixia L'havia après a utilitzar anteriorment a la meva escola per fer treballs o per elaborar vídeos independentment de l'escola. Hi havia moltes coses que no recordava i aquesta sessió m'ha sigut de gran utilitat per poder recordar com s'utilitzava aquest programa .És un programa que un vegada es sap utilitzar és molt útil per poder fer vídeos de forma ràpida i senzilla.

No hay comentarios:

Publicar un comentario